Utanför Hunnebostrand på Västkusten, ligger Tossene där jag (Lars) och Bertil bor med våra hundar och katter. Här bor vi med havet och skogen runt knuten, som ger oss fina möjligheter till träning med våra hundar.
 

 
Får vi presentera katterna Stig & Sune..

 
..Pettson & Findus...mjauuu!
 


Före & Efter

Bertil flyttade undan växter och blommor för att ge plats för utbyggnaden av vårt hus.

Det blev ett nytt hundrum med grovkök, dusch, dubbelgarage, uterum och en gästvåning, där våra vänner och valpköpare kan övernatta.

 

Här har vi Trädgårdsmästaren själv! alltid på väg mot nya trädgårdsuppdrag!!

Bertils stora intresse förutom musiken är trädgården där det genom åren har samlats 1200 olika blommor och växter.

Trädgården är en plats där det alltid händer något, antingen för att Bertil vill "organisera" om , plantera nytt eller för att någon av hundarna hamnar på "fel" sida stängslet. Katten Stig som är Bertils favorit, bidrar med sitt sällskap när det är trädgårdsarbete.

Tomten är på nästan 4000 kvadrat meter så här finns lite o pyssla med. Kolla gärna in under länken "Trädgård"


 

Och här har vi Husse tillika uppfödare och "Viktor"..

Hundarna är mitt stora intresse, och den gemensamma nämnaren för Bertils trädgård och mina hundar, ja det är dom gröna kompostgrindarna!!


 

1985 köpte jag min stamtik SUCH Almanza Scarlet Inspiration "Sara" av Ragnhild Ulin. TACK Ragnhild för en PÄRLA till hund !!
Hon gav mig många år av glädje och bidrog till mitt fortsatta avelsarbete. Sara blev 13 år. Hon fick 2 kullar, en med NUCH Bramatha Ticket to Ride, där bl.a. Inspirations Hot-sensation "Emma" föddes 1988. Samt en kull med KBHV-95 WW-95 NORDUCH INTUCH Black Bowie där Inspirations Favourite Limelight "Olivia" fanns, född 1991.

Dessa tiklinjer har levt vidare genom året och jag är nu inne på 6 generationen genom tiken Inspirations I Am On My Way "Ellen" född 2004. Det brukar bli ungefär tre kullar om året.

Vår ena hane Inspirations Once In a Lifetime "Viktor" född 2004, som jag är väldigt stolt över, har gett oss möjligheten att åka till Crufts utställning i England. Viktor kvalificerade sig nämligen genom att vinna Juniorklassen på Stora Stockholm 2004.


Inspirations Once In a Lifetime "Viktor"


Vi är ett gäng med bl.a. mina valpköpare och jag som tränar jaktträning regelbundet. Vi har mycket kul ihop på våra träningar där vi försöker sporra och stötta varandra. Men framförallt har vi väldigt kul ihop med våra hundar!!!!!

Hälsningar! Inspirations Lars